محسن کوهکن، نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفت و گو با سراج24 با اشاره به برخی تحرکات دولت برای انتخابات مجلس گفت: تبلیغات برای کاندیداها پس از ثبت نام، تایید صلاحیتها و اعلام اسامی توسط هیئت نظارت مرکزی به مدت مشخصی، قانونی است، اگر امروز فردی در جایی برود و اعلام کند داوطلب نمایندگی مجلس هستم و برنامه خود را اعلام کند، چون قانون زمان تبلیغات را مشخص کرده است، این کار خلاف قانون است.
وی افزود: اگر حزبی الان فعالیتهای کلان انتخاباتی داشته باشد؛ یعنی کارهای مقدماتی برای انتخابات را انجام دهد و استراتژی خود را بنویسد، تا در زمان تبلیغات کاندیدای مورد حمایت خود را رسانه ای کند، در این زمینه قانون سکوت کرده است.
کوهکن با ذکر اینکه از دولت سازندگی تاکنون همه این دولتها به گرفتن اکثریت مجلس چشم طمع داشتند، عنوان کرد: بنیان گذار این تفکر بعد از انقلاب بنی صدر بود، او دفاتری به نام دفاتر هماهنگی با رئیس جمهور ایجاد کرد؛ حتی کنگره ای در استادیوم آزادی برگزار و رسما اعلام کرد، هدف فعالیت ما این است که برای انتخابات مجلس کسانی را معرفی کنیم که با رئیس جمهور هماهنگ هستند.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: در دولت آقای هاشمی در مجموعه وزرای دولتی حزب کارگزاران سازندگی را ایجاد کردند و این حزب به نمایندگی از دولت برای مجلس فعالیت انتخاباتی داشت؛ در دوران خاتمی حزب مشارکت این رویه را ادامه داد و این دو حزب دولتی بودند.
وی در این رابطه اظهار کرد: این گونه نبود که اعضای هیئت موسس، حزبی را تشکیل و تلاش کنند دولت را به دست آوردند، دلیل جمع شدن اعضای این دو حزب مناصب دولتی آنها بود؛ آقای مرعشی نیز مسئولیت دولتی داشت و از اعضای هیئت موسس حزب کارگزاران بود.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: در دوران آقای احمدی نژاد حزب تشکیل نشد و در ابتدا رایحه خوش خدمت فعالیت انتخاباتی داشت و ستادهایی که فعالیت انتخاباتی برای مجلس داشتند در دوران ایشان وابستگی کمتری به دولت داشتند.
وی با اشاره به فعالیتهای انتخاباتی حزب آقای نوبخت گفت: اگر ایشان در حد ظرفیت حزب اعتدال و توسعه قبل از ریاست برنامه و بودجه باشد، اشکالی بر آن وارد نیست اما اگر در قد و قامت و ظرفیتی بسیار فراتر از ظرفیت حزب و اعتدال ظهور و بروز کند، وابستگی به دولت خواهد داشت و وجدان و افکار عمومی جامعه عدم وابستگی این حزب به دولت را قبول نمی کند.
کوهکن عنوان کرد: البته توجیه آنها این است که اعضای ستادهای انتخاباتی گذشته خود را فعال می کنند، یعنی معتقدند نیروهای مردمی برای انتخابات مجلس آماده می شوند، در همین حد قابل قبول است، اما وقتی داوطلبان مورد حمایت دولت مشخص شدند، اگر تا قبل از ثبت نام و تاییدیه از سازوکارها و ظرفیت و امکانات دولتی برای مطرح کردن آنها استفاده کنند، قطعا خلاف است.
وی در این رابطه گفت: این عمل مصداق هزینه کردن از بیت المل و خزانه برای انتخابات مجلس خواهد بود، دستگاه های نظارتی باید حساس باشند برای افرادی که دولت مشخص می کند و می خواهد آنها را به مجلس بفرستد، از امکاناتی که در اختیار دولت است استفاده نشود.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: معمولا تجربه نشان داده است، حتی وقتی دولتها از افراد حمایت می کردند، افراد دوست داشتند حمایت دولتها از آنها مخفی باشد، چراکه به شدت از انگ وکیله الدوله بودن واهمه داشتند؛ افرادی که چنین انگی بر پیشانی آنها نوشته شود، هیچ کمکی به مجلس نمی توانند داشته باشند، اگر جایی هم به صورت کارشناسی و صحیح از لایحه دولت حمایت کنند، این ذهنیت در سایر نمایندگان و مردم وجود دارد که وکیله الدوله هستند.
کوهکن در پایان گفت: یک دولت عاقل، مدبر و با تدبیر و پایبند به قانون اساسی باید در زمینه انتخابات مجلس بی طرف باشد و حتی اگر ترکیب مجلس برخلاف میلش بود، با آن مجلس تعامل داشته باشد



